FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lindsey Vonn se vraća kući

Autor: imli
COURCHEVEL, 17. prosinca 2012. (Hina/STA) - Četverostruka osvajačica Svjetskog skijaškog kupa Amerikanka Lindsey Vonn (28) odlučila se je vratiti kući kako bi se u potpunosti oporavila od želučanih tegoba zbog kojih je prije mjesec dana bila u bolnici.

"Lindsey se vraća kući jer želimo da povrati snagu i bude moćna kao što smo je navikli gledati. Teško je reći kada će se vratiti skijanju, ali nema nikakvog pritiska. Vratit će se kad osjeti da je spremna", rekao je trener američke skijaške reprezentacije Alex Hoedlmoser. On je dodao kako će Vonn propustiti sljedeće četiri utrke, slalom i veleslalom u Aareu (19. i 20. prosinca), te slalom i veleslalom u Semmeringu (28. i 29. prosinca). To znači da bi se Lindsey Vonn trebala vratiti na skijaške staze 1. siječnja u Muenchenu (paralelni slalom), ili 4. siječnja na zagrebačkom Sljemenu (slalom).

Lindsey Vonn je ove sezone upisala po dvije pobjede u spustu i superveleslalomu, ali unatoč odličnim nastupima u brzim disciplinama za vodećom skijašicom Svjetskog kupa Slovenkom Tinom Maze zaostaje čak 385 bodova. Tina Maze, koja je u životnoj formi, ima 799 bodova, na drugom mjestu je Nijemica Maria Hoefl-Riesch sa 468, a Lindsey Vonn je četvrta sa 414 bodova.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙