FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Anelka se želi vratiti u Premier ligu

Autor: imli
PEKING, 17. prosinca 2012. (Hina/AFP) - Francuski nogometaš Nicolas Anelka (33) želi napustiti kineskog prvoligaša Shanghai Shenhua kako bi ponovno zaigrao u engleskoj Premier ligi. Za Anelku je zainteresiran Queens Park Rangers, koji se nalazi na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice.

Kineski klub je potvrdio da uprava pregovara sa Anelkom, ali dogovor još nije postignut. Anelka je u Shanghaiju od početka ove godine i spreman je žrtvovati godišnju zaradu od sedam milijuna dolara kako bi ponovno igrao u Premier ligi. Tijekom karijere francuski je napadač promijenio brojne klubove, igrao je u PSG-u, Arsenalu, Real Madridu, Liverpoolu, Manchester Cityju i Chelseaju.

Queens Park Rangers je uoči ove sezone najavljivao borbu za mjesta koja vode u Europsku ligu. No, nakon 17 kola ima samo jednu pobjedu i svega 10 bodova. Prije tri tjedna klub je preuzeo Harry Redknapp, koji je na trenerskom mjestu zamijenio Marka Hughesa. Iskusni engleski trener želio bi dovesti Anelku u zimskom prijelaznom roku budući da slabo stoji sa napadačima, Bobby Zamora je ozlijeđen, a Djibril Cissé izvan forme.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙