FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Proračun Hajduka u 2013. godini 72 milijuna kuna

Autor: rsal
SPLIT, 15. prosinca 2012. (Hina) - Na današnjoj sjednici Nadzornog odbora zaključeno je da će proračun tog kluba za 2013. godinu iznositi 72 miljuna kuna.

"Po prvi puta otkako postojimo kao tvrtka imamo plan i proračun za iduću godinu. U 2013. godini očekujemo 72 miljuna prihoda te da će prihodi biti veći opd rashoda", izjavio je predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Josip Paladino nakon višestanog zasjedanja odbora u sjedištu kluba na Poljudu.

Pojašnjavajući takav proračunski plan Paladino je istaknuo kako su rashodi "maksimalno srezani" te će se klub usredotočiti na proizvodnju vlastitih igrača a moguć je dolazak u hajduk samo onih nogoemtaša koji nisu opterećeni obeštećenjima.

Što se tiče prihoda, Paladino je naglasio kako se oni očekuju od prodaje igrača, sponzorstva, prodaje ulaznica, iznajmljivanja prostora te članarina.

Paladino je također rekao kako su sportski direktor Sergije Krešić i trener prve momčadi Mišo Krstičević pdonijeli izvješće o minuloj polusezoni a Nadzorni je odbor zaključio kako je postignuti rezultat "prihvatljiv i dobar".

Paladino je potvrdio kako Hajduk ubuduće planira surađivati sa brazilskim klubom Fluminense tako što će Hajdukovi treneri odlaziti povremeno u Brazil i upoznavati se se trenerskim metodama u tom klubu, a iz tog će se brazilskog kluba povremeno u Hajduk angažirati mladi nogometaši.

(Hina) xpgas yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙