FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Australski radijski voditelji kažu da su utučeni i slomljeni

Autor: mhaj
ZAGREB/LONDON, 10. prosinca 2012. (Hina) - Australski radijski voditelji koji su se našli u središtu skandala nakon samoubojstva medicinske sestre Jacinthe Saldhane u Velikoj Britaniji, u ponedjeljak su na australskoj televiziji govorili o tragediji te su kazali kako se žele ispričati njezinoj obitelji, prenosi BBC.

Australska voditeljica Mel Greig u suzama je u programu australske televizije govorila o tragediji. "Neprestano mislim na njih. Najprije sam pitala ima li djecu. Nadam se da će uspjeti ovo izdržati", rekla je Greig na kanalu Seven Network dodavši kako je to najstrašniji telefonski poziv koji je dosad obavila. "Naši naglasci nisu ni približno britanski i nismo mislili da će 'proći'. Toga smo se sjetili misleći kako su mnogi prije nas probali isto, a očekivali smo da će nam poklopiti slušalicu", rekla je Mel.

"Utučen sam i slomljen i izražavam najdublju sućut obitelji i prijateljima", rekao je Greigin kolega Michael Christian, dodavši da ga je prenerazila vijest o smrti bolničarke.

Radio 2Day FM u ponedjeljak je objavio kako su pet puta pokušali kontaktirati bolnicu kako bi razgovarali o snimci prije objave. Southern Cross, koji posjeduje brojne medije diljem Australije, odlučio je do nove uredbe zabraniti sve šale. Ukinuta je i sporna emisija Hot 30.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha podrijetlom iz Indije, koja je nasjela na telefonski poziv dvoje australskih radijskih voditelja koji su željeli doći do informacija o zdravstvenom stanju vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton, pronađena je u petak mrtva. Mediji su objavili da je riječ o samoubojstvu.

Ona je prva odgovorila na lažni poziv osobe koja se predstavila kao kraljica Elizabeta i preusmjerila ga drugoj sestri koja je potom odala podatke o zdravstvenom stanju trudne Kate Middleton.

(Hina) xmh ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙