FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kostelić sedmi nakon prve vožnje

Autor: dlug
VAL D'ISERE, 8. prosinca 2012. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nalazi se na sedmom mjestu nakon prve vožnje slaloma u Val d'Isereu, dok je Dalibor Šamšal zauzeo 37. mjesto i nije se plasirao u drugu vožnju.

Kostelić je stazu Olympique de Bellevarde prošao prilično rezervirano i nakon prve vožnje ima točno sekundu zaostatka za vodećim Austrijancem Marcelom Hirscherom. Na drugom mjestu je njegov sunarodnjak Manfred Pranger sa 23 stotinke sekunde zaostatka, a treći je Nijemac Felix Neureuther sa 27 stotinki sekunde zaostatka. Ispred Kostelića su i Talijani Stefano Gross (+0.44) i Cristian DeVille (+0.66), te Francuz Alexis Pinturault (0:73). Šamšal je imao 2:59 sekundi zaostatka za Hircherom, a druga vožnja mu je pobjegla za 34 stotinke sekunde.

Druga vožnja drugog slaloma sezone na rasporedu je u 17.00 sati pod reflektorima. Na prvom slalomu sezone u finskom Leviju slavio je Šveđanin André Myhrer ispred Austrijanca Marcela Hirschera i Šveđanina Jensa Byggmarka, dok je Kostelić bio osmi.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙