FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Finvest corp: većinski vlasnik oporučno će ostaviti dionice zakladi

Autor: dsta
ZAGREB, 4. prosinca 2012. (Hina) - Tvrtka Finvest corp danas je putem Zagrebačke burze objavila da je većinski vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora Finvest corpa Marijan Filipović na proslavi dana tvrtke iznio svoju odluku da oporučno sve dionice društva koje bude posjedovao prilikom izvršenja oporuke, kao i svu svoju ostalu imovinu, ostavlja Zakladi "Marijan Filipović" kako bi se iz tih sredstava nastavilo pomagati razvoju čabranskog kraja, a da trenutna situacija u toj tvrtki što se tiče vlasništva ili uprave ostaje nepromijenjena.

"Na svečanoj proslavi Dana društva Finvest corp d.d., održanog u Prezidu 30. prosinca, Marijan Filipović, kao većinski vlasnik i predsjednik Nadzornog odbora, iznio je svoje viđenje budućnosti razvoja Finvest corpa. U tom viđenju iznio je svoju odluku da oporučno sve dionice društva koje bude posjedovao prilikom izvršenja oporuke, kao i svu svoju ostalu imovinu, ostavlja Zakladi 'Marijan Filipović' kako bi se iz tih sredstava nastavilo pomagati razvoju čabranskog kraja", navodi se u odgovoru te čabranske tvrtke na upit Burze vezano za članak pod nazivom "Dao je sve - u zakladi imovina vrijedna više od 100 milijuna eura" objavljenog 3. prosinca u Večernjem listu.

Iz Finvest corp u odgovoru napominju i kako "trenutna situacija u društvu ostaje nepromijenjena što se tiče vlasništva ili Uprave društva".

Ovime "demantiramo i dijelove članka objavljenog u Večernjem listu", zaključuje se u odgovoru Finvest corpa.

(Hina) xds ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙