FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 4. prosinca 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnim cestama D25 Gospić-Karlobag i D42 Saborsko-Poljanak. Županijska cesta ŽC5169 Donji Lapac-Bjelopolje otvorena je samo osobna vozila. Zbog poplave za sav promet zatvorene su: D36 Karlovac-Šišljavić u mjestu Koritinja, ŽC3156 Mala Gorica- Žažina, ŽC3195 u mjestu Gračanica Šišinečka i ŽC3275 u mjestu Donje Jame. Zbog odrona se vozi jednim trakom, naizmjence na državnoj cesti D414 Trstenik-Tabor na Pelješcu. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A3 Nova Gradiška-Velika Kopanica. Na graničnim prijelazima nema čekanja. U prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar.

ZAGREB - Postupan porast naoblake. Od sredine dana kiša se očekuje najprije na sjevernom Jadranu, zatim i drugdje, pri čemu će u gorju padati uglavnom snijeg. Na Jadranu oborine mogu biti i obilnije, a krajem dana i u noći susnježica i snijeg očekuju se i u nizinama. Vjetar slab do umjeren južni i jugozapadni, u noći će okrenuti na sjeverni. Na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo, navečer će okrenuti na sjeverozapadnjak, u noći na sjevernom dijelu na buru. Najviša dnevna temperatura zraka između 2 i 7, a na Jadranu od 9 do 14 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙