FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijera predstave za djecu "Kolačići Djeda Božićnjaka"

Autor: zdra
VINKOVCI, 3. prosinca 2012. (Hina) - U vinkovačkome Gradskom kazalištu Joze Ivakića sutra će biti praizvedena dječja predstava "Kolačići Djeda Božićnjaka" autora i redatelja Vladimira Andrića, najavljeno je na konferenciji za novinare u tom kazlištu.

Po riječima ravnatelja Gradskog kazališta Joze Ivakića Ivice Zupkovića, predstava "Kolačići Djeda Božićnjaka" u cijelosti je "proizvod" vinkovačkih kazalištaraca i svojevrsni dar vinkovačkoj djeci u prigodi božićnih blagdana.

"Ovo nije velika predstava, ali ponosni smo na nju jer smo pokazali da se uz minimalna ulaganja može napraviti zanimljiva predstava za djecu koju na ovakav način, kroz vlastitu kazališnu produkciju, pokušavamo i kazališno odgajati kao svoje buduće gledatelje", istaknuo je Zupković.

Redatelj Vladimir Andrić rekao je kako je riječ o "tipičnoj" božićnoj bajkovitoj predstavi, "nježnoj, veseloj, ali i poučnoj", za koju je sam napisao tekst, a u njoj i glumi.

Osim Vladimira Andrića, u predstavi "Kolačići Djeda Božićnjaka", čijom će se reprizom 8. prosinca proslaviti i Dan toga kazališta, glume Ivan Ćaćić, Zorko Bagić i Ilija Červen. Scenograf je Bogdan Pjevac, a autor glazbe Stjepan Andabak.

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙