FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iniesta apelira za spas Albacetea

Autor: rsal
MADRID, 29. studenog 2012. (Hina/Reuters) - Veznjak Barcelone i španjolske reprezentacije Andres Iniesta upitio je pisani apel za spas Albacetea, klubu u kojem je počeo karijeru, a kojem prijeti gašenje.

Negdašnji prvoligaš Albacete sada je u Trećoj ligi, no financijska situacija u klubu je takva da mu prijeti skoro gašenje. Stoga je reagirao Iniesta,koji je jedan od dioničara Albacetea, uputivši javno pismo medijima u kojem traži od navijača, bivših igrača, tvrtki i institucija da ulože novac i spase klub od bankrota.

"Znam da je situacija u Španjolskoj izuzetno teška, ali ne smijemo dopustiti da nestanu bitne stvari, naše uspomene i vrijednosti. Albacete je vrijedan svakog našeg pokušaja da se spasi", piše Iniesta. Albaceteu je jako pala posjećenost na utakmicama, a napustili su ga i gotovo svi sponzori. Za taj klub iz grada koji je situiran 250 kilometara jugoistočno od Madrida igrali su i Juan Antonio Camacho, Fernando Morientes i Ivan Helguera, kao i hrvatski reprezentativci Ivan Jurić i Nenad Bjelica.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙