FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska kongresna ponuda na burzi u Barceloni

Autor: tmis
ZAGREB, 27. studenog 2012. (Hina) - Kongresni i insentiv ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) od danas do 29. studenog predstavlja hrvatsku kongresnu ponudu na jednoj od važnijih svjetskih kongresnih i insentiv burzi EIBTM u Barceloni, izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

U sklopu te burze predstavnici Kongresnog ureda HTZ-a imat će u tri dana 50-ak sastanaka s poslovnim klijentima s različitih međunarodnih tržišta.

Osim tog ureda na zajedničkom hrvatskom štandu na EIBTM-u u Barceloni predstavit će se i 22 suizlagača, a direktor tog ureda pri HTZ-u Nik Račić očekuje ukupno uspješan nastup na toj burzi, kao i dobre najave.

Svi kupci i posjetitelji hrvatskog štanda dobit će informativno-promotivne materijale o Hrvatskoj, među kojima je i Kongresna brošura te CD hrvatske kongresne i insentiv ponude.

Iz HTZ-a ističu da su kongresne i insentiv burze najvažnije okupljališta međunarodne kongresne i insentiv ponude i potražnje, kao i specijaliziranih medija te su namijenjene isključivo poslovnoj klijenteli.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙