FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Boks: Juniori otputovali na SP u Armeniju

Autor: aper
ZAGREB, 25. studenog 2012. (Hina) - Hrvatska juniorska boksačka reprezentacija otputovala je danas u Erevan, gdje će od 25. studenoga do 8. prosinca nastupiti na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Izbornik Dragan Vidaić i trener Nenad Mitrović odlučili su na Prvenstvo povesti šest boksača, Mislava Berca (do 56 kg), Luku Mažara (do 60 kg), Franka Antića (do 69 kg), Josipa Žižića (do 75 kg), Marina Mindoljevića (do 91 kg) i Josipa Granića (preko 91 kg).

U hrvatskom taboru ističu da su na Svjetsko prvenstvo u Armeniju vodili kvalitetne boksače koji već imaju rezultate na državnoj razini. Zagrepčanin Franko Antić u velter kategoriji najbolji je junior ovogodišnjeg pojedinačnog prvenstva Hrvatske, Splićani Marin Mindoljević i Josip Granić prvaci su u teškoj, odnosno superteškoj kategoriji, Luka Mažar iz Osijeka prvak je u lakoj, Zagrepčanin Mislav Berc u perolakoj, a Sinjanin Josip Žižić u srednjoj kategoriji.

"Momci su spremni i dat će sve od sebe. Vjerujemo da će nastup biti dobar, ali ne mogu obećati da ćemo se vratiti sa medaljom", kazao je izbornik Dragan Vidaić.

(Hina) ximl yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙