FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Poraz Lakersa; preokret Spursa

Autor: rsal
NEW YORK, 24. studenog 2012. (Hina/Reuters) - U najzanimljivijem ogledu sinoćnjeg programa NBA lige Memphis Grizzliesi su kod kuće slavili protiv Los Angeles Lakersa s 106:98, a slavnom klubu iz LA-a to je već sedmi poraz u prvih 13 utakmica sezone.

Memphis je do pobjede predvodio Rudy Gay (21), dok je Kobe Bryant (30) bio najbolji kod Lakersa, koji bilježe već drugi poraz otkad ih je preuzeo novi trener Mike D'Antoni. Memphis se od večeras može pohvaliti da su prva momčad lige jer imaju devet pobjeda i samo dva poraza.

Boston Celticsi su na svom parketu slavili protiv prošlogodišnjeg finalista Oklahoma City Thundera s 108:100 zahvaljujući Pierceu (27) i Garnettu (18). Kod Oklahome je najučinkovitiji bio Kevin Durant s 29 poena. Indiana je propustila slaviti kod kuće protiv San Antonio Spursa.Domaćini su u zadnju četvrtinu ušli s prednošću od čak 17 koševa, no Spursi su ih "uništili" u zadnjoj četvrtini na krilima Tonya Parkera (33), Tima Duncana (22) i Manua Ginobilia (19), pa su gosti nakraju slavili s 104:97. New York je na gostovanju kod Houstona upisao treći poraz ove sezone izgubivši 131:103. Jeremy Lin ubacio je svom bivšem klubu 13 koševa, dok su preko 30 poena u sastavu Houstona upisali James Harden (33) i Chandler Parsons (31). U redovima Knicksa najefikasniji je bio Carmelo Anthony s 37 poena.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙