FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vaterpolo: Noć olimpijskih pobjednika

Autor: adrp
ZAGREB, 23. studenog 2012. (Hina) - Brojni vaterpolisti, vaterpolski djelatnici i prijatelji vaterpola okupili su se večeras u hotelu Antunović na tradicionalnoj "Noći vaterpola" koja je ove godine preimenovana u "Noć olimpijskih pobjednika".

Predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Predrag Sloboda kazao je ova godina najuspješnija dosad, čestitavši igračima i stručnom stožeru koji su dobili plakete Saveza za osvojeno zlato na Olimpijskim igrama u Londonu.Izvršni predsjendik HVS-a Perica Bukić posebo je pozdravio američkog producenta Petera Radovich koji će snimiti film o zlatnim vaterpolistima.

Nazočnost velikog broja vaterpolskih uglednika iskorišten je i za proglašenje najboljeg hrvatskog vaterpolista u 2012. godini u anketi Večernjeg lista čiji je stručni ocjenjivački sud, u kojem je bilo sedam bivših vaterpolista iz različitih generacija, za najboljeg hrvatskog vaterpolista u 2012. godini izabrao vratara Mladosti i reprezentacije Josipa Pavića kojemu su dodijelili 46 bodova. Drugi je u izboru Sandro Sukno sa 34, a treći Miho Bošković s 31 glasom. Dalje slijede Maro Joković (30), Nikša Dobud (27), Damir Burić (12), Andro Bušlje (7), Samir Barač (4), Paulo Obradović (4) i Anđelo Šetka s jednim bodom.

Naj-momčad godine čine Pavić, Burić, Sukno, Bušlje, Bošković, Joković i Dobud.

(Hina) xad yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙