FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoreni dani filma u Mostaru

Autor: zkre
MOSTAR, 23. studenog 2012. (Hina) - Predsjednik vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda otvorio je u petak navečer šeste po redu Dane filma u Mostaru, na kojima će se prikazati više filmova iz susjednih zemalja, uključujući i Hrvatsku.

Na otvaranju je prikazan film Igora Mirkovića "Noćni brodovi".

Za subotu je predviđeno prikazivanje filma "Cvjetni trg" hrvatskog redatelja Krste Papića, te film "Sonja i bik" Vlatke Vorkapić, dok je erotska drama redateljice Irene Škorić "7 seks 7" na kasnom programu mostarske filmske smotre.

Ljubitelji sedme umjetnosti u nedjelju će u Mostaru moći vidjeti i pobjednika ovogodišnjeg Pulskog festivala, film redatelja Damira Čučića "Pismo ćaći". Isti dan na programu je novi, nagrađivani film Branka Schmidta "Ljudožder vegetarijanac".

U ponedjeljak je na rasporedu crnogorski film "As Pik" redatelja Draška Đurovića, u kojem glumi i hollywoodski glumac Michael Madsen. Posljednjeg dana festivala, u utorak, na programu su film "Crna Zorica" srbijanskog redatelja Radoslava Pavkovića i grčke redateljice Hristine Hatziharalabous. Za kraj festivala predviđeno je prikazivanje filma "Archeo", slovenskog redatelja Jana Cvitkoviča.

(Hina) xzkre yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙