FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jak vjetar otežava promet

Autor: nkot
ZAGREB, 21. studenog 2012. (Hina) - Jak vjetar otežava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobića, ali je autocesta otvorena za sve kategorije vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jadranskom magistralom D8 između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost i usporava vožnju u Lici i Gorskom kotaru.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D20 Sveti Križ-Prelog, D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk, ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano i ŽC3124 Kutina-Banova Jaruga. ŽC3120 na dionici od Boka Palanječkog do mosta u Martinskoj Vesi od 8 do 18 sati, do 24. studenoga, ŽC3209 Drenov Bok- Jasenovac.

Do 26. studenog zbog razminiranja od 8 do 17 sati za sav promet zatvara se dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški u mjestu Vajin Vrh, a vozila se propuštaju zadnjih 15 minuta svakoga sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙