FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 15. listopada

Autor: sdju
ZAGREB, 15. studenog 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-------------

ZAGREB - Vlada je danas u saborsku proceduru uputila rebalans državnog proračuna kojim se prihodi proračuna povećavaju za 1,4 milijarde kuna, rashodi za 1,5 milijardi kuna, a manjak proračuna povećava se za 100 milijuna kuna te zadržava na razini 10 milijardi kuna (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović danas je nakon otvaranja sajma Info na Zagrebačkom velesajmu na novinarski upit komentirao kako će se ostavka potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića odraziti na Vladu premijera Zorana Milanovića kazavši da će Vlada nastaviti svoj posao u izmijenjenom sastavu te vjeruje da će biti uspješna i odgovoriti onim očekivanjima koja država ima od Vlade (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Novoizabrani predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić izjavio je danas na konferenciji za novinare kako su hrvatski biskupi, između ostaloga, na 45. plenarnom zasjedanju HBK razgovarali i o pravu na vjerski odgoj u školskim ustanovama te o uvođenju zdravstvenoga odgoja u hrvatski školski sustav (prilog oko 16,30 sati).

(Hina) xsdju xvkvi yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙