FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 15. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Zbog olujnih udara vjetra dionica autoceste A6 Rijeka - Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice u oba smjera otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostala vozila je starom cestom D3 kroz Gorski kotar. Na dionici Jadranske magistrale (D8) od Bakra do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina). Na autocestI A1 između južnog portala tunela Sveti Rok i vijadukta Božići zbog udara vjetra brzina je ograničena na 60 km sat. Na autocesti A1 zbog izgradnje pješačkog nadhodnika kod odmorišta Zir (na 201. km), u smjeru Zagreba promet se odvija preko odmorišta. Do 20. studenog svakodnevno od 8 do 14 sati zbog radova se zatvara dionica državne ceste D42 Saborsko-Koranski most. Obilazak je: D42 Josipdol-Saborsko, D23 prema Karlovcu, odnosno Žutoj Lokvi. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je za vozila do 3,5 tone. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - U većini kopnenih krajeva umjereno do pretežno oblačno, ujutro ponegdje i maglovito, a ponajprije u gorskim krajevima može biti slabe kiše ili rosulje. Na Jadranu i u krajevima uz njega pretežno sunčano, ali se na južnom i dijelu srednjeg Jadrana očekuje porast naoblake, zatim i mjestimična kiša. Vjetar slab do umjeren istočni i sjeveroistočni, na sjevernom Jadranu umjerena, podno Velebita i jaka bura, a na južnom umjereno jugo i istočnjak. Najviša dnevna temperatura od 6 do 11, na Jadranu od 13 do 19 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙