FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otpali Modrić, Rakitić i Pamić

Autor: dlug
RIJEKA, 13. studenog 2012. (Hina) - Nakon kapetana Darija Srne i Stipe Pletikose, uoči sutrašnje prijateljske utakmice između reprezentacije Hrvatske i selekcije Prve HNL u Rijeci otpala su još trojica hrvatskih reprezentativaca - Luka Modrić, Ivan Rakitić i Manuel Pamić.

Izbornik Igor Štimac Modriću je dozvolio da ostane u Madridu, Pamić je dobio sina, dok je Sevilla zamolila poštedu za Rakitića. Umjesto njih Štimac je u 'A' vrstu pozvao Miju Caktaša i Franka Andrijaševića koji su trebali nastupiti za selekciju Prve HNL.

"Nije bitno igraju li za reprezentaciju ili selekciju Prve HNL, međutim poziv u A selekciju sasvim sigurno je dodatno priznanje za Andrijaševića i Caktaša," kazao je Štimac na novinarskoj konferenciji na stadionu Kantrida naglasivši kako su obojica zaslužila poziv odličnim igrama u klubu.

Hrvatski strateg nije želio otkriti imena početne jedanaestorice koja će sutra u 18 sati istrčati na travnjak stadiona Kantrida, odluku će donijeti nakon večerašnjeg treninga. No, nije propustio istaknuti. "U Rijeci ćemo sutra imati prigodu vidjeti sve najbolje s čime hrvatski nogomet raspolaže."

Reprezentacija se okupila danas prije podne u zagrebačkom hotelu AS, no igrači se nisu dugo zadržali u Zagrebu, već su odmah produžili u Rijeku.

Osim bez Andrijaševića i Caktaša, selekcija Prve HNL ostala je i bez stopera Rijeke Daria Kneževića koji ima problema s ozljedom tetive.

"Želimo odigrati kvalitetnu i natjecateljsku utakmicu. Igramo protiv hrvatske reprezentacije i siguran sam kako će dečki imati veliki motiv" kazao je Elvis Scorija, uz Marijana Mrmića i Roya Ferenčinu član stožeru selekcije Prve lige.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙