FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za utorak, 13. studenoga

Autor: sdju
ZAGREB, 13. studenog 2012. (Hina) - SKV-Najava-Audio

SVIJET:

----------

DOHA - Hrvatska ima veliki potencijal za strana ulaganja i sada je pravi trenutak za pokretanje zajedničkih projekata, ocijenili su hrvatski dužnosnici danas u Dohi na katarsko-hrvatskom gospodarskom forumu koji se održava u sklopu višednevnog službenog posjeta hrvatskog predsjednika Ive Josipovića Kataru (prilog oko 15 sati).

HRVATSKA:

-----------

ZAGREB - Ministar zdravlja Rajko Ostojić istaknuo je danas kako je informatizacija sustava pomoću koje će se od 15. prosinca moći pratiti lijekovi koji se propisuju, ključ kontrole korupcije među liječnicima, a u slučaju da se otkrije kako određeni liječnik preferira određenu farmaceutsku tvrtku, sankcije će biti, osim ukidanja licenci, i medicinske, odnosno zdravstvene (izvještaj novinarke HINA-e do 15,30 sati).

ZAGREB - Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata podržana s više udruga iz Domovinskog rata najavila je danas da će 16. studenoga na Trgu Bana Jelačića organizirati skup na kojoj će se pratiti prijenos presude Žalbenog vijeća međunarodnog suda u Haagu hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, poručujući da je riječ o skupu potpore i zajedništva, a ne o političkom skupu (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Proizvođači mlijeka zatražili su danas nastavak razgovora s ministrom poljoprivrede kako bi se našlo rješenje za alarmantnu situaciju u mljekarstvu te poručili da ne odustaju od svojih zahtjeva (prilog oko 16,30 sati).

(Hina) xsdju xvkvi

An unhandled error has occurred. Reload 🗙