FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 6. studenog 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Prekinut je promet svim cestama koje prolaze oteretnim kanalom Sava-Odra u Zagrebu. Zbog otvaranja oteretnog kanala Sava-Odra prekinut je promet županijskom cestom ŽC3292 u Pešćenici, općina Lekenik. Zbog povećanog vodostaja rijeka, sav promet zatvorene su županijske ceste: ŽC5028 Podhum-Soboli, ŽC5033 Brod na Kupi-Ložac, ŽC5033 Brod na Kupi-Čedanj, ŽC3156 Žažina-Mala Gorica i ŽC2028 Otok Virje-Brezje. Kolnici su mjestimice vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Magla smanjuje vidljivost na dionici autoceste A3 Bregana-Lipovac od Ivanić Grada do Velike Kopanice. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 na dionicama kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk, ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano i ŽC Kutina-Ilova. Zbog izlijevanja rijeke Drave sa slovenske strane prekinut je promet na graničnim prijelazima Dubrava Križovljanska i Otok Virje. Trajekt na relaciji Brestova-Porozina prevozi samo osobna vozila. Svi katamarani i trajekti na ostalim linijama plove bez posebnih ograničenja i prema redu plovidbe.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima te većinom suho. Samo će mjestimice biti slabe kiše, i to ponajprije na sjevernom Jadanu, a poslijepodne i u unutrašnjosti. Vjetar uglavnom slab, a na Jadranu ponegdje umjeren do jak zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka bit će između 9 i 14, a na Jadranu od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙