FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog jake bure na dijelu autoceste Rijeka-Zagreb samo osobna vozila

Autor: dber
ZAGREB, 4. studenog 2012. (Hina) - Zbog jake bure na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica i Delnice, u oba smjera, mogu voziti samo osobna vozila, dok je Jadranskom magistralom, od Novog Vinodolskog do Senja, zabranjen promet za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, izvijestio je noćas Hrvatski auto-klub (HAK).

Zbog izlijevanje rijeke Kupe, zatvorena je županijska cesta Žažina-Mala Gorica.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 na dionicama kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec,

D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D523 Križišće-most Krk, ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano i ŽC Kutina-Ilova.

Zbog radova se vozi dvosmjerno: na nekoliko dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, na riječkoj obilaznici između čvora Orehovica i tunela Škurinje 1, dionici Jadranske magistrale od Živogošća do Ploča (D8) na nekoliko mjesta, te na Jadranskoj aveniji u Zagrebu između rotora i čvora Lučko.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Na graničnim prijelazima pojačan je izlazak teretnih vozila na Bregani, Maclju i Pasjaku.

U prekidu su trajektne linije Lopar-Valbiska i Valbiska-Merag, te katamaranske iz Rijeke za Mali Lošinj i Novalju i iz Splita za Vis.

(Hina) xbdj ybdj

An unhandled error has occurred. Reload 🗙