FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uspješna sezona dubrovačke tvrtke Hoteli Maestral

Autor: hspa
DUBROVNIK, 4. studenoga 2012. (Hina) - Dubrovačka hotelska tvrtka Hoteli Maestral d.d., koja u svom sastavu ima pet hotela smještenih u atraktivnoj uvali Lapad - i to hotele Komodor, Adriatic, Uvala, Vis i Splendid uspješno je poslovala tijekom ove turističke sezone, s večim brojem noćenja i većom dobiti, izvijestili su iz te hotelske tvrtke.

U razdoblju od siječnja do kraja rujna Hoteli Maestral zabilježili su 124 tisuće 694 noćenja, što je dva posto više nego prethodne godine. Ukupni poslovni prihodi u prvih devet mjeseci iznosili su 45,16 milijuna kuna, što je 7 posto više u odnosu na 2011. godinu.

Ostvarena je dobit od 4,92 milijuna kuna, što predstavlja porast od 35 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, pri čemu je najviše porastao izvanpansionski prihod za čak 17 posto, što je na razini rekordne 2008. godine.

Hoteli Maestral d.d. posljednja je neprivatizirana hotelska kuća na području Grada Dubrovnika i ostvaruju 11 posto dubrovačkih noćenja, navela je voditeljica Ureda za odnose s javnošću Zrinka Lucianović

(Hina) xddub ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙