FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugledni Pete Radovich snima dokumentarac o "Barakudama"

Autor: adrp
ZAGREB, 29. listopada 2012. (Hina) - Izvršni dopredsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Perica Bukić najavio je na današnjoj konferenciji za tisak, organizirane uoči početka novog četvorogodišnjeg ciklusa naše vaterpolske reprezentacije na čelu s novim izbornikom Ivicom Tuckom da će na utakmici protiv Crne Gore, koja će se igrati u srijedu na bazenu Mladosti na Savi, biti snimljeni prvi kadrovi dokumentarnog filma svjetski priznatog američkog produdenta hrvatskog podrijetla Petea Radovicha.

"Nama je izuzetna čast da je priča o olimpijskim pobjednicima u vaterpolu zainteresirala jednog od najboljih svjetskih producenata i kreativnog direktora sportskog odjela američke televizije CBS Petea Radovicha, koji je za svoj rad dobio čak 22. Emmyja", rekao je Bukić i kazao da su samo nepovoljne vremenske prilike u SAD spriječile Radovicha da već danas bude sa svojom filmskom ekipom u Zagrebu.

Inače, Pete Radovich je rođen u New Yorku, a sebe voli nazivati bodulom, jer mu je majka s otoka Pašmana, a otac sa Kaprija. Radovich je svog posljednjeg Emmyja osvojio za tv prilog "Football Island", objavljen u poznatoj američkoj tv emisiji "60 Minutes", a u kojoj govori o izuzetnoj nadarenosti stanovnika malog otoka Samoe sa kojeg dolazi veliki broj izvanrednih igrača američkog nogometa, koji igraju na američkim sveučilištima i u profesionalnoj NFL ligi.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙