FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor o uređenju crikveničkog trga

Autor: hsup
CRIKVENICA, 12. listopada 2012. (Hina) - Ugovor o uređenju crikveničkog Trga Stjepana Radića i dijela Ulice Ivana Skomerže s Velikim molom, vrijedan gotovo 22 milijuna kuna potpisali su danas gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina i predstavnici zajednice ponuditelja koju čine krčki GP „Krk“ d.d. te „Kamen“ d.d. i „Istra-marmi“ d.o.o. iz Pazina.

Iz crikveničke gradske uprave priopćili su da je za radove na uređenju gradskog trga proveden otvoreni postupak javne nabave te da se radi o najvećoj investiciji u povijesti Grada Crikvenice, koja će biti ostvarena bez zaduživanja.

Do sada je u izgradnju novog obalnog zida u sklopu proširenja Trga Stjepana Radića uloženo 5 milijuna kuna.

Iz gradske uprave navode da će novouređeni crikvenički trg biti popločen najkvalitetnijim materijalom otpornim na sol. Koristit će se najsuvremenija tehnologija, a kamenom će biti pokriveno 9000 četvornih metara trga.

Idejni, glavni i izvedbeni projekt uređenja Trga Stjepana Radića izrađeni su na temelju rješenja tvrtke „NFO“ d.o.o. čiji je rad izabran kao najbolji na provedenom arhitektonskom natječaju, stoji u priopćenju iz grada.

(Hina) xhsup ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙