FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Barićević: uskoro promjene u osječko-baranjskoj policiji

Autor: ivuc
OSIJEK,24. rujna 2012.(Hina) - Novi načelnik osječko-baranjske policije Milan Baričević izjavio je danas u Osijeku kako će uskoro doći do kadrovskih promjena u toj policijskoj upravi, ali da će se o tome hoće li neki načelnik ili voditelj sektora zadržati svoje mjesto, više znati nakon obavljenih testiranja.

Na konferenciji za novinare Baričević je kazao kako su, po Zakonu o policiji, otvoreni natječaji za radna mjesta rukovoditelja i viših rukovoditelja te će se idući tjedan početi provoditi testiranja i izbor načelnika policijskih postaja, i taj bi proces trebao biti završen do 15. listopada.

Dodao je kako nakon toga slijede testiranja za načelnike pojedinih odjela i sektora.

Hoće li netko zadržati svoju poziciju ili neće, to u ovom trenutku nitko ne može reći, i to će ovisiti o rezultatima testiranja, kazao je Baričević.

Ocijenio je kako je sigurnosno stanje u ovoj županiji dobro i povoljno, a da Odjel općeg kriminaliteta pokriva oko 70 posto ukupnog kriminaliteta u ovoj PU, pa je time i najučinkovitiji.

Predstavljajući svoj dosadašnji rad Barićević je kazao kako u ovoj PU radi od 1985. godine te je, uz ostalo, obavljao dužnosti načelnika odjela općeg kriminaliteta, načelnika sektora kriminalističke policije, a od 2000. do 2004. godine bio je načelnik virovitičko-podravske Policijske uprave.

(Hina) xivuc yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙