FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poraz Medveščaka

Autor: dlug
VILLACH, 23. rujna 2012. (Hina) - U susretu šestog kola EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je u Villacher dvorani pred 3.378 gledatelja izgubio od vodeće momčadi lige VSV Villacha 1:3 (1:1, 0:1, 0:1).

"Medvjedi" su poveli već u 27. sekundi utakmice golom Adama Naglicha na asistenciju Brandona Bucka, no pet minuta kasnije domaćin je izjednačio golom Anttija Puse. Villach je do vodstva stigao u posljednjim trenucima druge trećine nakon što je Derek Damon svladao Roberta Kristana. Medveščak usprkos velikom pritisku u posljednjih 20 minuta nije uspio izjednačiti, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Marco Pewal pogodivši prazna vrata u zadnjim sekundama susreta.

Premda je primio dva gola, najbolji igrač u redovima Medveščaka bio je vratar Robert Kristan sa 38 obrana, a sjajnu predstavu pružio je njegov kolega na suparničkoj strani Jean Philippe Lamoureux sa 34 obrane.

Na ljestvici vodi Villach sa 11 bodova, a Medveščak je sedmi sa šest bodova. U idućem kolu, 28. rujna Medveščak gostuje kod TWK Innsbrucka.

(Hina) xdl ydl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙