FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 21. rujna

Autor: dsta
ZAGREB, 21. rujna 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 21. rujna.

ZAGREB - Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava, u ukupnom iznosu od 40 milijuna kuna, najuspješnijim prijaviteljima u sklopu natječaja "Unaprjeđenje održivog zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih visokoobrazovanih mladih osoba" i "Modernizacija školskih kurikuluma u strukovnim školama u skladu s promjenjivim potrebama tržišta rada" na prigodnoj svečanosti uručit će povjerenik za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje Europske komisije Laszlo Andor i ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić (11,00 sati, Tehnički muzej Zagreb, Savska cesta 18).

ZAGREB - Matica hrvatskih sindikata održat će konferenciju za novinare na temu "Rezultat boravka sindikalne delegacije na Ekonomsko-socijalnom odboru Europske komisije u kontekstu otkazivanja kolektivnih ugovora i kršenja radnih prava" (10,00 sati, Hrvatsko šumarsko društvo, Trg Mažuranića 11).

ZAGREB - Direktorica za Mediteran i Crno More, DG MARE Europske komisije Monique Pariat susrest će se s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede s kojima će razgovarati o budućim smjernicama Zajedničke ribarstvene politike EU. Kratke izjave za medije predviđene su nakon sastanka (13,45 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica Grada Vukovara 78).

ZAGREB - Otvaranje projekta "Žene poduzetnice - pokretači stvaranja novih radnih mjesta za jugoistočnu Europu" u organizaciji Regionalnog centra za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe i Garden Task Force-a. (9,30 sati, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙