FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gimnazijalcima za uspjeh u Koelnu čestitao ministar Jovanović

Autor: ipet
ZAGREB, 11. rujna 2012. (Hina) - Za izvrsne rezultate koje su postigli na 9. svjetskoj geografskoj olimpijadi u Koelnu gimnazijalcima je čestitao ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović istaknuvši da su time potvrdili da se učenje isplati jer se vrhunski rezultati ne mogu ostvariti bez višegodišnjega truda.

Srebrno odličje na toj olimpijadi osvojila je Katarina Pavlek, učenica Klasične gimnazije iz Zagreba, a Albert Škegro, učenik zagrebačke V. gimnazije osvojio je brončanu medalju.

Ministrova čestitka objavljena je danas na internetskim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a ministar ju je uputio u osobno ime te u ime ministarstva i ostalim članovima tima - Petri Pajtak, učenici Prve gimnazije iz Varaždina i Draganu Joviću, učeniku Gimnazije Vukovar, kao i predsjednici Hrvatskoga geografskog društva Dubravki Spevec i članu Upravnoga odbora toga društva Ivanu Čanjevcu, koji su pripremali učenike za Olimpijadu.

"Ovim rezultatima potvrdili ste da se učenje isplati jer ovako veliki uspjeh na svjetskoj razini nije moguće ostvariti bez višegodišnjeg truda, kao ni bez potpore obitelji i profesora. Od srca vam želim da i ubuduće nižete ovakve vrhunske rezultate", stoji u čestitki ministra Jovanovića.

Geografska olimpijada održala se u njemačkome Koelnu od 21. do 27. kolovoza ove godine.

(Hina) xpp/xipet yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙