FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 10. rujna

Autor: agrb
ZAGREB, 9. rujna 2012. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 10. rujna:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović održat će tematsku sjednicu Vijeća za socijalnu pravdu koja će biti posvećena problematici civilnih žrtava rata u Republici Hrvatskoj (12 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - U pripremi jesenskog zasjedanja Hrvatskog sabora Predsjedništvo Hrvatskog sabora održat će sjednicu na kojoj će biti i predsjednici klubova svih parlamentarnih stranaka (14 sati, dvorana Ante Starčevića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Suđenje HDZ-u, njegovom nekadašnjem predsjedniku i premijeru Ivi Sanaderu i ostalim optuženima u slučaju "Fimi media" trebalo bi se nastaviti na zagrebačkom Županijskom sudu svjedočenjem bivšeg člana uprave Hrvatskih šuma Božidara Longina i bivšeg predsjednika uprave Hrvatske pošte Andreja Sardelića. Jedna od optuženih, bivša HDZ-ova blagajnica Branka Pavošević u svom je iskazu u istrazi spomenula da je Longin donirao HDZ-u 30.000 eura, a za Sardelića je u medijima ranije objavljeno da je kao šef Hrvatskih pošta 2006. potpisao odluku o dodjeli 199 tisuća kuna vrijednog posla marketinškoj tvrtki Fimi mediji za organizaciju božićnog domjenka Hrvatske pošte 2006. (9,30 sati, Županijski sud, Zrinjevac 5).

ZAGREB - Zagrebački kvartet i Spona Classics održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti svog novog člana Sergeja Evseeva te program nove sezone i predstojećeg ciklusa tog ansambla, koji je dosad imao više od tri tisuće koncerata diljem svijeta i snimio više od 60 ploča za razne svjetske izdavačke i radijske kuće (10,30 sati, studio Zagrebačkog kvarteta, Ilica 31a).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro - Srebrenka Parlov

popodne - Mate Kovačević

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xagrb ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙