FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adriano propustio trening da bi se malo odmorio

Autor: imli
RIO DE JANEIRO, 5. rujna 2012. (Hina/Reuters) - Najpopularniji brazilski nogometni klub Flamengo oštro je upozorio kontroverznog napadača Adriana (30), koji je u utorak propustio popodnevni trening.

Njegov menadžer objavio je kako si je Adriano samo uzeo malo odmora. "Adriano je posjetio favelu Vila Cruzeiro gdje je odrastao i tamo je imao manju prometnu nesreću u kojoj nitko nije stradao. Budući da je prijepodne odradio jedan trening, odlučio se malo odmoriti", priopćio je njegov menadžer.

Adriano već nekoliko godina ima problema sa depresijom, alkoholom, kilažom i noćnim izascima. U ožujku je otišao iz Corinthiansa jer se nije uspio "dovesti u red", a prije dva tjedna potpisao je ugovor sa Flamengom.

Karijeru je počeo u Flamengu, a 2001. došao je u milanski Inter, gdje je odigrao samo dvije dobre sezone (2004-2005, 2005-2006). Nakon toga, njegova karijera krenula je silaznom putanjom, bio je na posudbama u Fiorentini, Parmi, Sao Paulu, a nakon toga igrao je još i za Flamengo, AS Romu i Corinthians.

(Hina) ximl yiml

An unhandled error has occurred. Reload 🗙