FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gubitak Dalekovoda na teret statutarnih rezervi

Autor: scvi
ZAGREB, 31. kolovoza 2012. (Hina) - Dalekovod će gubitak iz prošle godine od 277,3 milijuna kuna pokriti na teret statutarnih rezervi društva iz zadržane dobiti prethodnih godina, odlučeno je na jučer održanoj Glavnoj skupštini, o čemu je danas ta tvrtka izvijestila putem Zagrebačke burze.

Glavna skupština ovlastila je Upravu da, ovisno o financijskom stanju kompanije i ako za to postoje opravdani razlozi, stječe vlastite dionice u visini do 10 posto temeljnog kapitala, a iz razumnih razloga može ih i povući. Ta ovlast dana je Upravi na rok od 18 mjeseci.

Usvojena je i odluka o dopunama djelatnosti, pa se tako u statut dodao niz novih stavki, među kojima i izrada elaborata stalnih geodetskih točaka za potrebe osnovnih geodetskih radova, izrada topografskih karata, elaborata katastarske izmjere, provođenje katastarskog plana u digitalni oblik, elaborata katastra vodova i stručni geodetski poslovi za potrebe pružanja geodetskih usluga, geodetskoga projekta, geodetski poslovi koji se obavljaju u okviru urbane komasacije, izradu posebnih geodetskih podloga za zaštićena i štićena područja i dr.

Uz to, na popisu su građenje i održavanje regulacijske i zaštitne vodne građevine – nasipi, obaloutvrde, umjetna korita vodotoka, odteretni kanali, lateralni kanali, odvodni tuneli, brane s akumulacijama, ustave i druge pripadajuće im građevine, građenje i održavanje građevina za javnu vodoopskrbu, građenje i održavanje građevina za melioracijsku odvodnju, građenje vodnih građevina za proizvodnju električne energije, građevine za unutarnju plovidbu itd.

(Hina) xpp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙