FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednika Josipović primio čelnike četiri sindikata

Autor: ista
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Predsjednik Republike Ivo Josipović primio je danas čelnike četiri sindikata u sastavu Matice hrvatskih sindikata koji su ga upoznali s trenutnim stanjem pregovora između Vlade i sindikata o Temeljnom kolektivnom ugovoru za zaposlenike u javnim službama te o pripremama za održavanje referenduma sindikalnog članstva o uvjetima za sklapanje novog ugovora.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je Vilima Ribića, predsjednika Matice hrvatskih sindikata, Zvonimira Laktašića, predsjednika Sindikata hrvatskih učitelja, Branimira Mihalinca, predsjednika Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjima školama, te Ankicu Prašnjak, predsjednicu Glavnog vijeća Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i medicinskih tehničara.

"Tijekom susreta predsjednik Josipović i sindikalni čelnici izrazili su očekivanje da će, unatoč sadašnjim razlikama, biti postignut sporazum između sindikata i Vlade o novom ugovoru te da će biti očuvan socijalni dijalog", stoji u priopćenju Ureda Predsjednika Republike.

(Hina) pp yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙