FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: povoljni vremenski uvjeti za vožnju

Autor: nkot
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Na većini cesta vozi se bez ograničenja i uz povoljne vremenske uvjete, a gužve i zastoji mogući su na prilaznim cestama većih gradova i mjesta, u blizini turističkih centara na obali kao i na dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na Ličkoj magistrali D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta, zbog odrona, vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom, uz regulaciju semafora.

Danas, od 7 do 19 sati, zbog radova na državnoj cesti D39 Prisika-Aržano-Svib, vozit će se otežano preko graničnog prijelaza Aržano. Vozačima savjetujemo da koriste granični prijelaz Kamensko.

Zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije u Zagrebu, promet teče dvosmjerno, (dio kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko).

Danas od 8 do 15 sati bit će zatvorena D 26 u Čazmi, a obilazak je lokalnom cestom kroz Milaševac.

Danas od 6 do 19 sati zbog radova na D51, kroz naselje Kula, promet će se odvijati propuštanjem vozila naizmjence.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D50 čvor Sveti Rok-Gračac i D523 Križišće-most Krk.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća, a trajekti plove redovito.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙