FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolski Superkup: Barcelona - Real 3:2

Autor: dmar
ZAGREB, 24. kolovoza 2012. (Hina) - U prvom "El Classicu" nove sezone, Barcelona je u četvrtak na Camp Nou svladala Real Madrid rezultatom 3:2 u prvoj utakmici španjolskog Superkupa.

Nakon prvog poluvremena koje je završilo bez pogodaka, u nastavku je uslijedio vatromet akcija i golova. Poveli su gosti iz Madrida u 55. minuti Ronaldovim udarcem glavom nakon kornera, no već u idućoj minuti izjednačio je Pedro.

Barcelona je preokrenula rezultat u 70. minuti kada je Messi sigurno izveo jedanaesterac koji je dosuđen nakon prekršaja Sergia Ramosa na Iniesti. Iniesta je bio najzaslužniji i za povećanje vodstva u 78. minuti kada je majstorski proigrao Xavija koji je mirno pored Casillasa plasirao loptu u mrežu za 3:1.

No, Real se vratio golom Angela Di Marie u 85. minuti, nakon katastrofalne greške Barcelonina golmana Victora Valdesa koji je praktički poklonio gol gostima.

Uzvratni susret igra se u Madridu u srijedu, 29. kolovoza, kada će se saznati hoće li Superkup osvojiti prošlogodišnji prvak Real ili osvajač kupa Barcelona.

(Hina) xmd ymd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙