FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: dva oružana razbojstva

Autor: nkot
ZAGREB, 15. kolovoza 2012. (Hina) - Na zagrebačkom području jučer su se dogodila dva oružana razbojstva, od kojih je jedno, u kasinu, počinio maskirani razbojnik, a drugo u poslovnici za otkup plemenitih metala nepoznata žena, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka (PUZ).

U Prigorju Brdovečkom u ulici Ilije Gregorića jučer u prijepodnevnim satima maskirani razbojnik prijeteći vatrenim oružjem 21-godišnjoj zaposlenici kasina ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija ne navodi ima li u ovome razbojstvu ozlijeđenih.

U kasnim poslijepodnevnim satima u zagrebačkom naselju Trnje u ulici Ljerke Šram nepoznata ženska osoba je prijeteći vatrenim oružjem u poslovnici za otkup plemenitih metala počinila razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom te otuđila više stotina kuna.

U noći s ponedjeljka na utorak u Gornjem Stupniku u Gornjostupničkoj ulici nepoznati je počinitelj provalio u poslovne prostorije poduzeća i otuđio bakrene žice različitih dimenzija, bakrene folije i drugo. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na Kvaternikovom trgu jučer oko 19 sati nepoznati je počinitelj s leđa prišao 50-godišnjakinji i iz ruke joj istrgnuo kuvertu s nekoliko tisuća kuna, navodi zagrebačka policija.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙