FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 13. kolovoza

Autor: ddad
ZAGREB, 13. kolovoza 2012. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za ponedjeljak, 13. kolovoza:

ZAGREB - Povratak hrvatske vaterpolo reprezentacije s Olimpijskih igara u Londonu, gdje su u nedjelju u finalu osvojili zlatnu medalju pobijedivši Italiju 8:6. Vraća se i muška rukometna reprezentacija, koja je u nedjelju u Londonu u borbi za treće mjesto pobijedila reprezentaciju Mađarske 33:26, osvojivši brončanu medalju. Također se vraćaju i hrvatski 'srebrni' veslači David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković, sestre Ana i 'brončana' taekwondoašica Lucija Zaninović, te još nekoliko sportaša koji su na Olimpijadi u Londonu predstavljali Hrvatsku. (13,25 sati, zračna luka Pleso).

ZAGREB - Grad Zagreb i Hrvatski olimpijski odbor na središnjem zagrebačkom trgu organiziraju doček svih hrvatskih olimpijaca. U programu će sudjelovati Ervin Baučić, Renata Sabljak, Kvartet Gubec i orkestar Josipa Cvitanovića. (16 sati, Trg bana Jelačića).

PULA - Konferencija za novinare u povodu ovogodišnje Trke na prstenac koja će u Barbanu održati od 17. do 19. kolovoza. U trci sudjeluje 16 konjanika. Oni u tri trke u punom galopu prelaze stazu dugu 150 metara (za manje od 12 sekundi) i kopljem gađaju prstenac koji se sastoji od dva koncentrična kruga spojena tako da se dobiju četiri polja. Slavodobitnik je onaj koji postigne najviše bodova.

"Trka na prstenac" spominje se prvi put 1696. godine, obnovljena je na temelju povijesnih istraživanja 1976. godine i otada se održava svake godine (11 sati, zgrada Istarske županije).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Srebrenka Parlov

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Duška Gerić Koren

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgv ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙