FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brad Pitt i Angelina Jolie ovaj vikend pred oltarom?

Autor: gvla
ZAGREB, 10. kolovoza 2012. (Hina) - Najpoznatiji holivudski par Brad Pitt i Angelina Jolie navodno bi se trebao vjenčati ovog vikenda, prenosi mrežna stranica digital spy, pozivajući se na list The Sun.

Par, koji je u travnju potvrdio zaruke, sudbonosno će 'da' navodno izreći u subotu 11. kolovoza, isti dan kada Pittovi roditelji obilježavaju svoj zlatni pir.

Prema pisanju The Suna, Bill i Jane Pitt već su doputovali u Brangelinin francuski dvorac, baš kao i draguljar Robert Procop, koji je dizajnirao Angelinin zaručnički prsten.

Tulum je službeno organiziran povodom obilježavanja godišnjice braka Pittovih roditelja, no lokalno stanovništvo tvrdi kako se zapravo radi o dvostrukom slavlju. "Brad je doputovao kako bi nadgledao pripreme i sada su svi ovdje. Tvrde da je sve to za Jane i Billa, no neki misle da je 'kucnuo čas'. Ovdje je čak i Angelinin osobni draguljar", kazao je jedan izvor.

U Europu je već navodno doputovao i glumac George Clooney kako bi se pridružio slavlju slavnoga para, koji ima vrlo kratak popis uzvanika.

"George i Brad su najbolji prijatelji, nema šanse da bi on to propustio", tvrdi jedan dobro upoznat izvor. "Trenutno se nalazi u svojem dvorcu u Italiji, no do Marseillea može stići u roku od sat vremena. Čitavo imanje bruji aktivnostima".

Pitt je nedavno navodno svojoj mladenki kao poklon za vjenčanje kupio sat vrijedan 389.652 dolara.

(Hina) xgvla ydh

An unhandled error has occurred. Reload 🗙