FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 10. kolovoza

Autor: gvla
ZAGREB, 9. kolovoza 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za petak, 10. kolovoza

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima će obići aktualna gradilišta u gradskom središtu. Obilazak obuhvaća radove na obnovi i uređenju parka na Trgu kralja Petra Svačića, sanaciji opločenja trga i obnovi rasvjete na Trgu Petra Preradovića, te područje uređenja zapadnog kolnika Ulice Ksaver od Jandrićeve do Gupčeve zvijezde. (Mjesto susreta u 9 sati na istočnoj strani Trga kralja Petra Svačića).

PULA - Konferencija za medije u povodu hrvatskog nastupa na Venecijanskom bijenalu, 13. međunarodnoj izložbi arhitekture koja se održava od 29. kolovoza do 25. studenoga u prostorima Arsenala u Veneciji. Na konferenciji će biti predstavljen hrvatski nastup pod nazivom "Neposredna demokracija zahtjeva neposredni prostor" izabranog povjerenika i kustosa Tomislava Pavelića, koji obuhvaća radove Pulske grupe kao glavnog predstavnika, te radove Borisa Cvjetanovića, Siniše Labrovića, Igora Bezinovića i Hrvoslave Brkušić. Na konferenciji će govoriti pomoćnik ministrice kulture Zlatko Uzelac, povjerenik Tomislav Pavelić te Helena Sterpin, Iva Marčetić i Vjekoslav Gašparović u ime Pulske grupe. (12 sati, MMC Luka, Istarska 30). Službeno otvorenje hrvatskog nastupa održat će se 27. kolovoza u 18 sati u prostorima Arsenala.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Dubravka Dadić

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xgvla ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙