FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 7. kolovoza

Autor: amat
ZAGREB, 6. kolovoza 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 7. kolovoza:

ŠIBENIK - Otvorenje drugog po redu Terranea, najvećeg glazbenog festivala na Jadranu na kojem će do 10. kolovoza nastupiti više od 120 svjetskih i domaćih bendova i DJ-a. Glavni dio glazbenog programa drugog izdanja festivala Terraneo održat će se 7., 8. i 9. kolovoza u bivšoj vojarni Bribirski knezovi. Ovogodišnji glazbeni program ponovno će uključivati nekoliko pozornica na otvorenom s probranim izborom kvalitetnih stranih i domaćih izvođača te raznovrsne DJ programe u hangarima i barovima na lokaciji. Među mnoštvom izvođača s nezavisne pop-rock scene koji će nastupiti na Terraneu ove se godine izdvajaju Stephen Malkmus & the Jicks, Groove Armada, The Jon Spencer Blues Explosion, The Horrors, Wild Beasts, The Roots, The Ting Tings, The Vaccines, The xx, Thievery Corporation, Swans, Anna Calvi, The Notwist i mnogi drugi.

SPLIT - Svečano potpisivanje Ugovora o sufinanciranju radova na izgradnji lukobrana Makarska. Ugovor će potpisati zamjenik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zdenko Antešić i ravnatelj Lučke uprave Splitsko-dalmatinske županije Domagoj Maroević (12 sati, u prostorijama Splitsko-dalmatinske županije, Domovinskog rata 2/V). Izjave za novinare predviđene su u 12,30 sati. Nakon potpisivanja ugovora, zamjenik i pomoćnik ministra održat će sastanak sa županom Splitsko-dalmatinske županije Antom Sanaderom, njegovim suradnicima i predstavnicima Lučke uprave Split o problematici upravljanja pomorskim dobrom na području te županije.

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Đurđa Beraković

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Dubravka Dadić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xam yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙