FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI - Rudić: SAD ili Mađarska - nama je svejedno

Autor: rsal
LONDON, 6. kolovoza 2012.(Hina) - Svejedno nam je hoćemo li u četvrtfinalu igrati sa Amerikancima ili Mađarima, kazao je nakon pobjede nad Kazahstanom (12:4) vaterpolski izbornik Ratko Rudić.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobijedila je u 5. kolu A skupine olimpijskog turnira u Londonu selekciju Kazahstana sa 12:4 (4:0, 1:1, 4:2, 3:1) i time potvrdila prvo mjesto u skupini. U novoj pobjedi naše reprezentacije najbolji je bio Nikša Dobud s pet golova. Hrvatska će, kao prvoplasirana momčad iz skupine A, u srijedu u četvrtfinalu igrati sa četveropaliranom momčadi iz skupine B, SAD-a ili Mađarske.

"Mađarska ili SAD u četvrtfinalu? Mislim da nema bitne razlike jer su obje reprezentacije vrlo jake. Igrali smo s jednima i drugima, znamo kako su dobri. Dobro ćemo se pripremiti i pokušati odigrati najbolju utakmicu jer je sve ovo bilo samo zagrijavanje", kazao je Rudić, koji je komentirao i utakmicu s Kazahstanom.

"Želio sam da u obrani i protiv Kazahstana odigramo na visokom nivou. Ovaj susret nam je zapravo bio samo poboljšanje automatizama jer se ne smijemo opustiti prije četvrtfinala. Sve ono što smo planirali, više ili manje smo i napravili", kazao je Rudić.

Nikša Dobud je sa pet pogodaka bio najbolji strijelac susreta.

"Pa, bilo bi bolje da zabijem pet pogodaka u četvrtfinalu. Nijedna utakmica na Olimpijskim igrama nije laka, pogotovu ako je rano ujutro, kao sada s Kazahstanom. Glavno je da s pet pobjeda ulazimo u četvrtfinale", izrekao je Dobud.

(Hina) xrš yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙