FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 3. kolovoza

Autor: tkol
ZAGREB, 2. kolovoza 2012. (Hina) - Objavljujemo Najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 3. kolovoza:

ZAGREB - U povodu obilježavanja obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluje Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata i Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi položit će vijence i zapaliti svijeće na zagrebačkom groblju Mirogoj (9 sati, groblje Mirogoj).

ZAGREB - Konferencija za novinare Centra za suočavanje s prošlošću Documenta u povodu oslobođenja okupiranih hrvatskih područja i stradanja srpskih civila u tijeku i nakon vojno-redarstvene akcije Oluja (11 sati, Kuća ljudskih prava, Selska cesta 112).

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obići će gradilište na Radničkoj cesti gdje su u tijeku radovi na izgradnji kružnog toka u zoni raskrižja Radničke ceste, Zoranićeve i Zaharove ulice. Nakon toga obići će i gradilište Radničke ulice od Ulice Grada Vukovara do Heinzelove ulice (9 sati).

DUBROVNIK - Premijera Euripidove tragedije "Medeja", koja će u sklopu dramskog programa 63. dubrovačkih ljetnih igara. biti izvedena na Lovrjencu u režiji Tomaža Pandura. Tekst predstave adaptirao je Darko Lukić, dramaturg je Livija Pandur, scenografija je djelo hrvatsko-austrijskog kolektiva Numen, kostimografkinja je Danica Dedijer, a autor glazbe slovenski duo Silence. U glavnoj ulozi nastupit će Alma Prica kao Medeja, njezina muža Jazona glumi Bojan Navojec, a u predstavi glume i Livio Badurina, Ivan Glowatzky, Romano Nikolić, Damir Markovina itd (21,30 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

Ujutro: Vesna Krbot

Popodne: Jasna Nahtigal Lazarić

Navečer: Milka Ćurković

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkt yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙