FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 28. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ):

ZAGREB - Zbog lakše prometne nesreće u smjeru Zagreba, u tunelu Brinje na dionici autoceste A1, Otočac-Brinje, promet ide otežano jednim prometnim trakom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 9,10 sati. Na Istarskom ipsilonu, kolona vozila koja se kreće u smjeru graničnih prijelaza Kaštel i Plovanija duga je oko četitri kilometra. Pred naplatom Lučko na izlasku s autoceste A1, u smjeru Zagreba kolona vozila koja se kreće duga je oko tri kilometra, a na ulasku na autocestu vozi se u koloni dugoj oko dva kilometra. Na gotovo svim cestovnim pravcima u smjeru mora, a povremeno i u smjeru unutrašnjosti, promet je pojačan do gust.

ZAGREB - Pretežno sunčano, sparno i vruće, a u mnogim krajevima i vrlo vruće. Kasno poslijepodne i navečer u krajevima uz granicu sa Slovenijom mala mogućnost za ponegdje jači razvoj oblaka uz pljusak i grmljavinu. Vjetar slab, poslijepodne u sjevernim krajevima i gorju povremeno umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 31 i 36 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙