FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: BOA nije za kažnjavanje Garetha Balea

Autor: sbil
LONDON, 26. srpnja 2012. (Hina/Reuters) - Predsjednik FIFA-e Sepp Blatter nije u pravu kada kaže da treba kazniti Garetha Balea zabranom igranja za njegov klub Tottenham nakon što je odustao od nastupa na olimpijskim igrama, izjavio je predsjednik Britanskog olimpijskog odbora (BOA) Colin Moynihan.

Velšanin Bale odustao je od nastupa na Igrama zbog ozljede leđa, ali je u utorak odigrao utakmicu za svoj klub Tottenham u SAD-u protiv LA Galaxyja i zabio gol, dok Velika Britanija prvu utakmicu na olimpijskom turniru protiv Senegala igra u četvrtak.

Blatter je sugerirao početkom ovog tjedna da bi FIFA mogla kazniti 23-godišnjeg Balea zabranom igranja za Tottenham do kraja Igara, ukoliko reprezentacija Velike Britanije uloži žalbu.

"Razumijem razočarenje nekih navijača koji su se nadali vidjeti Balea kako igra kao dio reprezentacije Velike Britanije", kazao je Moynihan.

"No ja imam drugačije mišljenje. Pozdravljam činjenicu da se oporavio od ozljede brže nego što se očekivalo. Ne slažem se s izjavama Seppa Blattera o tome da mu se zabrani igranje za Tottenham".

Moynihan je dodao da je izbornik britanske olimpijske reprezentacije Stuart Pearce vrlo zadovoljan s momčadi koju je sastavio i jedva čeka početak nogometnog turnira.

"Stuart je sastavio reprezentaciju na temelju spremnosti igrača, a nemoguće je predvidjeti koliko je potrebno za oporavak od neke ozljede", dodao je predsjednik BOA-e.

(Hina) xbis ybis

An unhandled error has occurred. Reload 🗙