FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 24. srpnja

Autor: jnah
ZAGREB, 24. srpnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za utorak, 24. srpnja:

RUDINE/KAŠTELA - U povodu treće godišnjice nesreće nagibnoga vlaka, koja se 24. srpnja 2009. dogodila u Rudinama i u znak sjećanja na poginule u željezničkoj nesreći, predstavnici Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Hrvatskih željeznica (HŽ), Splitsko-dalmatinske županije, Grada Kaštela i Državne uprave za zaštitu i spašavanje položit će vijenac na mjestu nesreće (10,15 sati). Izjave za novinare nakon polaganja vijenaca dat će član Uprave HŽ Holdinga Ivan Vuković i pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Jasmin Krizmanić (10,30 sati). Okupljanje je predviđeno u 10 sati na željezničko-cestovnom prijelazu Rudine. U nesreći nagibnoga vlaka kod Rudina, najtežoj nesreći u dvadesetogodišnjoj povijesti Hrvatskih željeznica, poginulo je šestero putnika, dok ih je 55 bilo teže i lakše ozlijeđeno.

KOPRIVNICA - Ministar zdravlja Rajko Ostojić sa suradnicima posjetit će Koprivnicu, gdje će obići zdravstvene ustanove – Opću bolnicu dr. Tomislav Bardek, Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije te ambulantu obiteljske medicine u sklopu Doma za starije i nemoćne osobe. Ostojić će prethodno obići prehrambenu industriju Podravka i Belupov pogon krutih lijekova, te razgovarati s čelnicima koprivničke Gradske uprave. Nakon sastanka s članovima uprave koprivničke bolnice, ministar će dati izjavu za medije (12,45 sati).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Serđo Obratov

poslijepodne - Mate Kovačević

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmvr ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙