FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prodaje se australski hotel sa zmijama i krokodilima

Autor: bcav
SYDNEY, 13. srpnja 2012. (Hina/Reuters) - Prodaje se australski hotel koji prima sve vrste gostiju, uključujući zmije i krokodile, nema čangrizavih susjeda i udaljen je 180 kilometara od najbližeg naselja.

Sve se to može dobiti za samo 735.000 američkih dolara. Radi se o 88 godina starom hotelu Grove Hill, smještenom uz zemljanu cestu dva sata od Darwina i rijetko naseljenom i tropskom Sjevernom teritoriju.

"Ovo je doista jedinstven hotel, izgrađen 1934. ", rekao je Stan Haeusler (72) koji zajedno sa suprugom Mary vodi hotel posljednjih 12 godina.

Nakon što mu je supruga preminula prošloga mjeseca, Haeusler je odlučio prodati hotel, ali na dražbi u četvrtak nije bilo zainteresiranih kupaca. Ipak, nema ništa protiv da vodi hotel dok ne pronađe novoga vlasnika i hvali se neobičnim gostima.

"Slatkovodni krokodili došeću do nas iz rijeke udaljene dva kilometra. Gosti se na smrt preplaše, jer kad ih vide prvi put misle da je riječ o umjetnim životinjama", rekao je Haeusler. A tu su i pitoni. "Pojeli su mi sve kokoši i patke i tko zna što još", kaže Haeusler.

(Hina) xbcav ysb

An unhandled error has occurred. Reload 🗙