FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska - najava događaja za petak, 13. srpnja

Autor: mkov
ZAGREB, 13. srpnja 2012. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za petak, 13. srpnja:

ZAGREB - Nastavak četvrte sjednice Hrvatskog sabora. Saborski zastupnici sutra će nastaviti glasovanjem o raspravljenim točkama dnevnog reda, među kojima su Konačni prijedlog Zakona o medicinski pomognutoj oplodnji, imenovanje v.d. ravnatelja Hrvatske radiotelevizije (HRT) i Konačni prijedlog zakona o kriterijima za sudjelovanje u tripartitnm tijelima i o reprezentativnosti za kolektivno pregovaranje. (10,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, Ministarstvo pravosuđa, GONG i Transparency International Hrvatska organiziraju javnu raspravu pod nazivom "Odgovornost i transparentnost rada trgovačkih društava u državnom vlasništvu". Javnu raspravu otvorit će potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić (9,30 sati, Mala vijećnica Hrvatskog sabora, Trg sv. Marka 6).

SAVUDRIJA - Svečano otvaranje ECOSY Summer Campa 2012. u organizaciji Foruma mladih SDP-a Hrvatske. ECOSY Summer Camp 2012. otvorit će predsjednik SDPH-a Zoran Milanović, a govornici na svečanosti bit će i predsjednik PES-a Sergei Stanishev, predsjednik Foruma mladih SDPH-a Saša Đujić, predsjednica sekcije žena PES-a Zita Gurmai, predsjednica ECOSY-a Kaisa Penny i glavni tajnik ECOSY-a Thomas Maes. Na otvorenju će biti prisutni i predsjednik Socijalnih demokrata (Slovenija) Igor Lukšič, predsjednik Magyar Szocialista Párt (Mađarska) Attila Mesterházy te članice Europskog parlamenta Mojca Kleva, Jutta Steinruck i Evelyn Regner (20 sati, kamp Veli Jože).

UMAG- Tiskovna konferencija županijske organizacije HNS-a za Istarsku županiju koju će predvoditi HNS-ova ministrica kulture Andrea Zlatar Violić i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak. Bit će riječi o očuvanju baštine i suvremenoj gradnji te modelima suradnje (16 sati, hotel Kristal Umag, Obala Josipa Broza 9)

ZAGREB - Konferencija za novinare Sveučilišta u Zagrebu čije teme će biti vezane uz 14. sjednicu Senata Sveučilišta u Zagrebu u akademskoj godini 2011./2012. Tijekom konferencije za novinare, rektor prof. dr. sc. Aleksa Bjeliš i prorektori izvijestit će predstavnike medija o odluci Senata o kvotama i participacijama u troškovima studija za upis studenata u I. godinu diplomskih studija na Sveučilištu u Zagrebu u ak. god. 2012./2013., o raspravi članova Senata o točki dnevnog reda tijekom koje se razmatralo aktualno stanje u Studentskom centru Sveučilišta u Zagrebu i o sadržaju rektorove izjave upućene Rektorskom zboru visokih učilišta RH o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o Hrvatskoj zakladi za znanost (11 sati, aula Rektorata, Trg maršala Tita 14).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Mate Kovačević

navečer - Jasna Nahtigal

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙