FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađeni počinitelji više krađa na dubrovačkom i metkovskom području

Autor: hspa
DUBROVNIK, 11. srpnja 2012. (Hina) - Dubrovačka policija završila je kriminalističku istragu nad 31-godišnjim Zagrepčaninom osumnjičenim za tri teške krađe i jednu krađu, priopćila je dubrovačko-neretvanska Policijska uprava.

Utvrđeno je da je od 8. do 10. lipnja s barke u Zatonu ukrao izvanbrodski motor vrijedan 7000 kuna. U noći s 14. na 15. lipnja te s 28. na 29. lipnja iz prodavaonica u Novoj Mokošici i Malom Zatonu ukrao je 4500 kuna i oko 1850 kutija raznih vrsta cigareta.

Iz kuće u Drveniku u konavoskoj općini u noći s 2. na 3. srpnja ukrao je alata vrijednog oko 10.000 kuna.

Osumnjičeni 31-godišnjak priveden je danas u policiju.

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava priopćila je i da je metkovska policija dovršila kriminalističku istragu nad 35-godišnjakom i 39-godišnjakom koji su osumnjičeni za tešku krađu i dvije krađe na području Metkovića.

Oni su od 6. do 9. srpnja iz skladišta tvrtke u Opuzenu ukrali veću količinu željeznih kalupa za izradu betona, željeznih nosača i vodilica, vrijednih 70.000 kuna, te ih prodali otkupnoj stanici za sekundarne sirovine.

Svi ukradeni predmeti su pronađeni i bit će vraćeni vlasniku.

Od 7. do 9. srpnja iz otvorenoga skladišta u Opuzenu ukrali su dva akumulatora i 300 kilograma starog željeza koje su prodali na području BiH.

Osim toga, 39-godišnjak se sumnjiči i za krađu zlatnine vrijedne 7000 kuna iz obiteljske kuće u Metkoviću.

Osumnjičeni 35-godišnjak priveden je u policijsku postaju u Metkoviću sinoć, a 39-godišnjak će u nju biti priveden danas.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙