FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Capello, Guardiola, Redknapp, Lippi i Bielsa u borbi za Rusiju

Autor: rsal
MOSKVA, 10. srpnja 2012. (Hina/Reuters) - Imenovanje novoga izbornika ruske reprezentacije pretvorilo se u svojevrsni izbor za najboljega trenera svijeta nakon što je Ruski savez objavio popis od 13 kandidata među kojima su odreda velika trenerska imena.

Za posao u Moskvi kandidiraju Fabio Capello, Pep Guardiola, bivši trener Tottenhama Harry Redknapp, bivši trener Liverpoola Rafael Benitez, Marcello Lippi i Argentinac Marcelo Bielsa, a među njima bi bio i Roberto Mancini da u ponedjeljak nije potpisao novi ugovor s Manchester Cityem. Lista trenerskih stručnjaka jamči da će novi ruski izbornik vjerojatno biti najplaćeniji u povijesti nogometa. Preostalih sedam imena su Rusi, a među njima su Valerij Gazajev, Anatolij Bišovec i Jurij Semin, koji su već bili na čelu reprezentacije.

Moskovski mediji navode da nakon razočaravajućeg nastupa na EURU Ruski nogometni savez ne želi ništa prepustiti slučaju, te da će vođenje selekcije u kvalifikacijama za SP u Brazilu povjeriti ili Capellu ili Guardioli.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙