FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OI: Najava olimpijskog servisa "OI-London 2012"

Autor: adrp
ZAGREB, 8. srpnja 2012. (Hina) - Sportska redakcija HINE će od sutra, 9. srpnja, kada će na Vijeću HOO-a službeno biti predstavljeno svih 108 hrvatskih olimpijaca koji će od 27. srpnja do 12. kolovoza nastupiti na Igrama XXX. olimpijade u Londonu, početi s emitiranjem olimpijskog servisa "OI-London 2012".

Servis će se sastojati od povijesnog dijela, u kojem ćemo predstaviti važnije događaje i osobe u olimpijskom pokretu od prvih Igara u Ateni 1896. do Igara u Pekingu 2008., s posebnim osvrtom na nastupe hrvatskih olimpijaca, i aktuelnog dijela.

Tijekom Igara svaki dan ćemo objavljivati preciznu satnicu za sve sportove koji će odigravati na olimpijskim borilištima te posebne najave nastupa svake naše ekipe ili sportaša u pojedinačnoj konkurenciji. Te najave objavljivat ćemo dva dana prije početka događaja kako bi ih mogli koristiti i tiskani mediji.

Rezultate naših sportaša davat ćemo u kraćoj verziji, odmah nakon završetka natjecanja, a nakon toga ćemo u široj verziji dati sastave ekipa sa strijelcima, opisom događaja te izjavama trenera i najistaknutijih aktera.

U servisu ćemo imati rezultate svih natjecanja tog dana s posebnim osvrtom na one sportaše i ekipe koji će po sustavu natjecanja biti suparnici našim olimpijcima u idućem krugu natjecanja.

Svaki dan ćemo dati opći sažetak najvažnijih događaja dana, te posebni sažetak o nastupu hrvatskih sportaša.

Servis je otvorenog tipa i bit će dostupan svim korisnicima općeg servisa vijesti, a tijekom Igara planiramo dnevno emitirati 100-ak vijesti, od našeg posebnog izvjestitelja i fotoreportera, ali i informacija najvažnijih svjetskih novinskih agencija.

(Hina) xad yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙