FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Krstičević: Skonto Riga neće iznenaditi Hajduk

Autor: pgas
SPLIT, 1. srpnja 2012. (Hina) - Trener splitskog Hajduka Mišo Krstičević je nakon povratka iz Latvije, gdje je uživo promatrao utakmicu latvijskog nogometnog prvenstva u kojoj je Skonto Riga kao domaćin uvjerljivo pobjedio Mette sa 5:0, izjavio da njegovu momčad u drugom kolu Europske lige ne bi trebao iznenaditi Skonto Riga.

"Želio sam uživo svjedočiti atmosferi domaće utakmice našeg europskog suparnika i izravno im osjetiti momčad u jednoj službenoj utakmici”, rekao je Krstičević danas za službenu Hajdukovu web stranicu.

Krstičević je istaknuo kako će se Hajduk vrlo dobro pripremiti za utakmice protiv Skonto Riga, te da Splićani posjeduju snimljene materijale utakmica svojeg protivnika iz Latvije.

"Prikupili smo mnogo informacija o svakom igraču i momčadi. Odgledali smo već nekoliko njihovih posljednjih utakmica, te smatram kako nas ne bi trebali iznenaditi", kazao je Krstičević, dodavši kako Splićani već sada znaju mnoge vrline i mane momčadi Skonto Riga.

Prva utakmica drugog pretkola Europske lige između Hajduka i Skonto Rige igrat će se na Poljudu 19. srpnja, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Rigi.

(Hina) xpgas yad

An unhandled error has occurred. Reload 🗙